Bezvadu āra kustību detektors ar foto kameru AJAX MotionCam Outdoor

Bezvadu āra kustību detektors ar foto kameru trauksmes pārbaudei.

MotionCam Outdoor atpazīst ielaušanos jau no pirmajiem soļiem teritorijā un apstiprina to ar animētu fotoattēlu sēriju. Vizuālā pārbaude palīdz uzreiz noskaidrot situāciju, ietaupot lietotājus no bažām un apsardzes firmas no nevajadzīgas patruļas nosūtīšanas.

Apvienojot labāko optiku, ātro procesoru un progresīvos programmatūras algoritmus, MotionCam Outdoor uzņem informatīvus attēlus jebkuros laika apstākļos, dienā vai naktī.

MotionCam Outdoor ir aprīkots ar diviem neatkarīgiem PIR sensoriem, kuru signālus analizē ar divpakāpju LISA algoritmu. Kad abi sensori uztver kustību, LISA veic korelāciju un signālu spektrālo analīzi, kas palīdz uzreiz atšķirt reālos draudus no traucējumiem.

Ikreiz, kad MotionСamOutdoor nosaka kustību, LISA reāllaikā analizē un salīdzina divu sensoru signālu formas. Ja veidlapas ir līdzīgas, trauksme tiek aktivizēta.

MotionCam Outdoor nevar nemanāmi atspējot, pat ja sistēma ir izslēgta. Detektors ir aprīkots ar maskēšanas sensoriem, kas reaģē uz objektīva kavēšanu, pārklāšanu un krāsošanu.

Rumbai būs nepieciešams mazāk nekā minūte1, lai noteiktu sakaru zudumu ar detektoru un informētu centrālo uzraudzības staciju un lietotājus par problēmu. Tas, ka MotionCam Outdoor tika demontēts, kļūs zināms uzreiz.

MotionCam Outdoor iztur karstumu līdz + 60 ° С un iztur aukstumu līdz −25 ° С. Un, lai pasargātu pretmaskēšanas sistēmas sensorus no lietus un sniega, mēs iekļāvām īpašu kapuci.

MotionCam Outdoor vienlaikus izmanto divus drošus radio protokolus: Jeweller un Wings. Radio protokoli darbojas neatkarīgi viens no otra un katrs ir vērsts uz savu funkciju. Juvelieris trauksmes signālu pārraida 0,15 sekundēs, un, pateicoties Wings, pirmais šāviens no vietnes tiks parādīts lietotnē pēc mazāk nekā 9 sekundēm.
Radioviļņu diapazons ir pietiekams, lai detektoru uzstādītu tur, kur tas būs visefektīvākais. Akumulatora darbības laiks līdz 3 gadiem samazina apkopes darbu.
MotionCam Outdoor pieslēgšanas un konfigurēšanas process vislabākajā veidā ietaupa instalācijas inženieru laiku. Lai sistēmai pievienotu detektoru, jums atliek tikai ar programmu Ajax ieskenēt QR kodu, piešķirt tam vārdu un telpu. Konfigurējiet ierīci lietotnē reāllaikā, pārbaudiet noteikšanas zonas un saziņu. Ja nepieciešams, detektoru var atspējot vai tā sistēmas parametrus var pārkonfigurēt attālināti, neapmeklējot vietni.

Ražotājs: AJAX

  • Vērtē
  • Vērtējums 5.00
  • Vērtējumu skaits 6
  • Artikuls AJAX13
  • Pamata vienība gb
E-veikals